Body Bleaching

Body Bleaching from Laila Beauty Care

By: Laila Beauty Care  30-09-2013
Keywords: Bleaching, body bleaching

BODY BLEACHING (pemutihan badan) Pelunturan kulit dan bulu roma adalah cara yang sangat mudah bagi mereka yang bimbang tentang bulu roma yang gelap atau kulit badan yang gelap. Proses pelunturan kulit adalah sangat popular untuk merawat kulit dan bulu roma yang tidak diingini pada seluruh badan tanpa mencukurnya. Jenis bulu roma yang sesuai untuk proses bleaching. Proses pelunturan adalah yang terbaik untuk bulu roma yang gelap dan nipis. Bulu roma yang tebal dan panjang tidak sesuai untuk pelunturan kerana kesan yang sangat ketara akan terlihat selepas pelunturan. Proses bleaching ini adalah yang amat sesuai untuk nada kulit sederhana dan cerah (kulit orang asia). Di Laila BeautyCare,kami menggunakan produk pencerahan kulit (kaedah pelunturan) pada badan yang diyakini selamat tanpa sebarang kesan sampingan pada kulit. Kesan pencerahan kulit yang serta merta (boleh dilihat seawal 20 minit selepas proses bleaching). Bleaching boleh dilumur ke seluruh badan ataupun diletakkan di bahagian-bahagian badan tertentu yang dikehendaki ( bahagian yang kehitaman seperti ketiak, dua siku, lutut, peha atau bahagian-bahagian yang berlipat). KESAN PENGGUNAAN: 1. Kulit menjadi lebih cerah (boleh dilihat selepas pertama kali pakai) 2. Bulu roma menjadi warna perang seolah-olah tidak kelihatan *Anda pasti berpuas hati sekiranya anda inginkan kulit yang putih dan tidak kelihatan bulu roma pada badan. *Tidak sesuai untuk kulit yg sensitif * Jika ingin digunakan pada muka, pastikan kulit wajah anda adalah tidak sensitif. Jika kulit wajah anda sensitif dilarang guna pada wajah untuk elakkan iritasi kulit. *Disarankan penggunaan setiap sebulan sekali @ paling kerap 2 minggu sekali. (Dilarang guna kurang dari 2 minggu sekali)

Keywords: Bleaching, body bleaching

Other products and services from Laila Beauty Care

Medicure & Pedicure from Laila Beauty Care thumbnail
30-09-2013

Medicure & Pedicure

Rapikan jemari/kuku tangan dan kaki anda! Bersihkan dan buat mereka nampak cantik dan sihat!


Lulur Badan from Laila Beauty Care thumbnail
30-09-2013

Lulur Badan

LULUR, UNTUK KULIT CERAH, SIHAT, LEMBUT DAN CANTIK!! DENGAN HARUMAN YANG MEMIKAT HATI! LULURLAH SEKARANG SEBELUM KULIT SEMAKIN KUSAM DAN TIDAK BESERI!


FACIAL SOFT LASER THERAPY 890nm from Laila Beauty Care thumbnail
27-10-2011

FACIAL SOFT LASER THERAPY 890nm

KULIT KUSAM? PARUT? JERAGAT? JERAWAT? KULIT BERKEDUT? Penyelesaiannya... TERAPI FACIAL SOFT LASER DR.AZIMUTH 890NM PENEMUAN KAEDAH TERBARU UNTUK MENGATASI MASALAH TERSEBUT. SMS/CALL UTK TEMUJANJI. LAILA 016 938 9040


FOOT IONIC DETOXIFICATION from Laila Beauty Care thumbnail
27-10-2011

FOOT IONIC DETOXIFICATION

sangat bagus untuk menyahkan toksin yang terkandung dalam badan.


Facial Vitamin-C Tanpa Suntikan from Laila Beauty Care thumbnail
28-09-2011

Facial Vitamin-C Tanpa Suntikan

100% SELAMAT, BERKESAN, EFISEN, JIMAT!!