BANNER 0.70SEN SEKAKI!

BANNER 0.70SEN SEKAKI! from Persona Reka

By: Persona Reka   26-11-2015
Keywords: Advertising And Marketing, printers & printing services, Banner

====================== PRINT BUNTING 70SEN JE! ====================== Anda buat bisnes ONLINE? Dah lama bisnes tapi macam tu jugak hasilnya. Banyak sangat PERSAINGAN kat internet ni? . . Jangan risau... . . Itu asam-garam bisnes. Yang penting kita jangan sekali-kali putus asa. Cara online tak kena, cuba cara offline pulak. . . Tips bisnes BERJAYA, bagi org sekitar kita kenal kita dulu. Lagi senang nak convince diorang beli barang kita berbanding org yg tak kenal kita. . . Meh saya bantu anda kembangkan bisnes secara offline dengan BUNTING & BANNER yang kebaboom! . . Nak? Senang je. Ce komen kat bawah ni NAK! atau WhatsApp +6011-2321 4800

Keywords: Advertising And Marketing, Banner, Bunting, Buntings And Banners, printers & printing services

Other products and services from Persona Reka

BUNTING RM0.70SEN JE SEKAKI from Persona Reka  thumbnail
26-11-2015

BUNTING RM0.70SEN JE SEKAKI

MULA-MULA SEGAN =============== Ada pelanggan kami buat bisnes online sebab segan kat jiran-jiran takut diorang tahu dia buat bisnes. .