Perusahaan Batu Nisan (Nesan) & Kepuk (Binaan Pusara) Mohd Azhar @ NisanWorld.com

Perusahaan Batu Nisan (Nesan) & Kepuk (Binaan Pusara) Mohd Azhar @ NisanWorld.com from Perusahaan Batu Nisan & Kepok (NisanWorld.com)

By: Perusahaan Batu Nisan & Kepok (NisanWorld.com)  15-11-2009
Keywords: Islam, batu nesan, Batu Nisan

Perusahaan Batu Nisan (Batu Nesan) & Binaan Pusara (Kepok) Mohd Azhar telah menjalankan perniagaan pembuat batu nisan dan binaan pusara Islam sejak lebih 20 tahun yang lalu.

Juga dikenali sebagai NisanWorld.com, Perusahaan Batu Nisan yang terletak di Pasir Panjang, Sekinchan, Selangor ini telah berkembang dan memasarkan produknya sehingga ke seluruh Selangor, Wilayah Persekutuan (Kuala Lumpur & Putrajaya) serta ke negeri-negeri berhampiran seperti Perak, Pahang dan Negeri Sembilan serta telah mendapat pelbagai liputan media massa seperti di RTM1, TV9, Sinar Harian dan banyak lagi.

Dengan adanya kemudahan Internet, kini anda tidak perlu lagi datang ke kedai/perusahaan kami untuk membuat sebarang tempahan. Anda boleh layari laman web kami bagi melihan jenis-jenis batu nisan seperti Batu Nisan Granit, Batu Nisan Mar-mar (Marble), Batu Nisan Tarazo, Nisan dari Batu Sungai dan Gunung/Bukit serta Nisan Kayu Cengal untuk Lelaki, Perempuan ataupun Kanak-kanak.

Anda juga boleh melihat serta menempah binaan pusara ataupun kepuk yang kami tawarkan seperti Kepok Granit, Kepok Mar-mar, Kepok Tarazo, Kepok Jubin dan Kepok Kayu Cengal.

Anda boleh layari laman web kami http://www.NisanWorld.com bagi melihat pelbagai maklumat lengkap mengenai batu nisan dan binaan pusara ini seperti jenis-jenis, harga, gambar, menonton video mengenai perusahaan ini, peta ke lokasi perusahaan kami, muat turun katalog, mengetahui latarbelakang syarikat ikami dan sebagainya.

Jadi tunggu apa lagi, sila layari laman web kami bagi mendapatkan segala maklumat berkaitan batu nisan dan kepok ini. Jumpa di sana!

Keywords: batu nesan, Batu Nisan, batu penanda kubor, binaan pusara, Islam, kepok, kepungan pusara,

Contact Perusahaan Batu Nisan & Kepok (NisanWorld.com)

Email

Print this page

Share