Easy Quran - Expertise on Teaching Quran

Easy Quran - Expertise on Teaching Quran from Easy Quran - Learn Quran As Easy As ABC's

By: Easy Quran - Learn Quran As Easy As ABC's  12-01-2015
Keywords: Publishers & Publishing Services, Stationers : Retail, Book Shops

Kami Berpengalaman Mengajar Al-Quran selama hampir 30 tahun, Melalui pengalaman yang kami ada kami berjaya menghasilkan satu teknik yang dipanggil "Qari". Teknik ini sangat mudah dan sangat sesuai untuk pelbagai peringkat umur tidak kira kanak-kanak atau warga emas. Pengalaman Pusat Bimbingan Qari di Kota Bharu menunjukkan purata pelajar dapat membaca Al-Quran dalam masa hanya 3 minggu sahaja iaitu lebih kurang 24 jam sahaja. Sekarang kami telah menghasilkan satu e-learning belajar quran yang dapat membantu ibubapa diluar sana supaya mereka dapat mengajar anak-anak mereka mengaji quran sendiri tanpa perlu mengharapkan pada pihak sekolah semata-mata. Untuk melihat perisian e-learning yang telah kami hasilkan sila layari website kami di www.alifbata.weebly.com. Harapan kami agar bilangan pelajar-pelajar sekolah yang tidak dapat membaca al-quran dapat dikurangkan serta dapat membantu golongan mukallaf diluar sana untuk mendapat peluang kembali supaya mereka juga keluar dari golongan buta quran. Bagi mereka yang mempunyai talian internet yang laju kita juga menyediakan servis mengajar menggunakan skype melalui video calling. Semoga kemudahan-kemudahan yang kami berikan dapat membantu mereka-mereka yang memerlukan perkhidmatan kami.

Keywords: alhira, Belajar Quran Online, Book Distributors, book publishing, Book Shops, Book Store, Comic Books, Educational Books, kelebihan ayat quran, Magazine Dealers, Publishers & Publishing Services, qari, Qiraati, quran easy, quran mudah, quran so easy, semudah abc, Stationers : Retail, Stationers Supplies, teaching quran, teaching quran online,

Contact Easy Quran - Learn Quran As Easy As ABC's

Email

Print this page

Share

Other products and services from Easy Quran - Learn Quran As Easy As ABC's

Easy Quran - Expertise on Teaching Quran from Easy Quran - Learn Quran As Easy As ABC's thumbnail
12-01-2015

Easy Quran - Expertise on Teaching Quran

Kami Berpengalaman Mengajar Al-Quran selama hampir 30 tahun, Melalui pengalaman yang kami ada kami berjaya menghasilkan satu teknik yang dipanggil "Qari". Teknik ini sangat mudah dan sangat sesuai untuk pelbagai peringkat umur tidak kira kanak-kanak atau warga emas. Pengalaman Pusat Bimbingan Qari di Kota Bharu menunjukkan purata pelajar dapat membaca Al-Quran dalam masa hanya 3 minggu sahaja iaitu lebih kurang 24 jam sahaja.