Sinki Dapur Sumbat – RM180

Sinki Dapur Sumbat – RM180 from Yasir Plumber Petaling Jaya

By: Yasir Plumber Petaling Jaya  16-04-2015
Keywords: Building Contractors, Renovation Contractors, Office Renovation Contractors

Call / SMS ? WhatsApp 010-262 0761 Masalah utama sinki dapur adalah lemak dari sisa-sisa memasak seprti minyak masak, ayam daging dan sebagainya. Lemak-lemak ini kalau dibiarkan ianya akan mengeras hingga susah untuk di keluarkan. Sekiranya sudah susah untuk dikeluarkan maka terpaksa harus dibuat paip baru. Untuk mengelakkan agar lemak boleh berkuran adalah dengan memasukkan air panas pada lubang paip yang tersumbat. *Harga adalah sesuai dengan keadaan masa baikpulih. Sebagai contoh sinky dapur sumbat, dan setelah kami betulkan ternya ada paip atau spare part yang rosak dan perlu di tukar maka maka barang dan upah tambahan akan kami berikan. Dan juga kemungkinan lain adalah sinky dapur sudah sumbat dalam masa lama sehingga kami akan susah untuk keluarkan lemak-lemak tersebut. Dan mungkin juga disebabkan pemasangan paip yang tak sempurna sehingga kami terpaksa harus mengubahnya.

Keywords: Building Contractors, Home Renovations, Office Renovation Contractors, Plumber, Plumbing & Construction, Plumbing Construction, Plumbing Contractors, Plumbing Services, Renovation Contractors, Renovation Works

Other products and services from Yasir Plumber Petaling Jaya

Floor Trap Bilik Air Sumbat – RM140 from Yasir Plumber Petaling Jaya thumbnail
16-04-2015

Floor Trap Bilik Air Sumbat – RM140

Pada floor trap selalu sumbat oleh helaian rambut, pasir, habuk, lumut atau hakisan siman lantai. Bahkan tak jarang juga sabun, brush gigi dan lain-lain. Dalam hal seperti ini selalu kami akan pump untuk tolak habuk keluar sebelum kami ambil apa yang menyebabkan sumbat. Tak kurang juga selepas kami pum terus normal sedia kala tanpa ada apa-apa didalamnya. Tapi tak kurang juga yang sudah melekat dalam floor trap.


Toilet Atau Tandas Sumbat – RM190 from Yasir Plumber Petaling Jaya thumbnail
16-04-2015

Toilet Atau Tandas Sumbat – RM190

Baik tandas cangkung atau tandas duduk yang selalu menimbulkan masalah adalah cara kontraktor memasang tandas dan juga cara memasang paip. Hal-hal yang lain adalah kurangnya laju air dari tanki tandas sehingga tak mampu membersih secara total. Dan bahkan terkadang terjadi benda-benda asing seperti sabun, brus dan lain-lain yang terjatuh dan mengakibatkan sumbat.