BELUM HAMIL??? SUDAH LAMA BERKAHWIN TAPI MASIH BELUM MEMPUNYAI ZURIAT??

By: perintis dagangan sdn bhd  18-01-2011
Keywords: Health Foods

Diformulasikan oleh Tuan Hj. Tabib Abdillah Bahaher dari Kota Suci Mekah. Formula gabungan herba Arab yang pertama di Malaysia. Amalkanlah Susu Kambing Al-Khishbun yang merupakan gabungan istimewa Susu Kambing Terbaik, Bijirin Habbatus Sauda spesis Syria, Serbuk Bunga Kurma dari ladang kurma Madinah dan campuran herba dari Tanah Arab. Resepi Rahsia Kesuburan Wanita dan Lelaki yang mampu menambah hormon,  mengental sperma, merangsang rahim dan memanaskan organ pembiakan. Herba Campuran Arab ini menjadi amalan para remaja Arab yang akan/telah berumahtangga untuk kesuburan dan mengatasi kemandulan. Ikhtiar dan bertawakallah…..

·                    Formulasi SUSU KAMBING AL-KHISHBUN adalah resepi Pemakanan Kesihatan yang berasaskan amalan Sunnah Rasulullah s.a.w. SUSU KAMBING AL-KHISHBUN merupakan gabungan istimewa tepung Susu Kambing dan herba-herba dari Tanah Arab.

·                    Campuran esktrak Stevia pula sebagai pemanis 100% semulajadi dan tidak mudarat menjadikan SUSU KAMBING AL-KHISHBUN enak dan manis tanpa gula.

·                    Diperkaya dengan biji Habbatus Sauda (Syria) yang merupakan spesis terbaik dan dipanggang bersama dengan madu tanpa gula.

·                    SUSU KAMBING Al-KHISHBUN mengandungi serbuk bunga kurma 100% dari ladang kurma Madinah. Serbuk bunga kurma dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma.

·                    Gabungan ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga.

·                    Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin.

 SERBUK BUNGA KURMA MADINAH

 Serbuk bunga kurma 100% mirip dengan cairan sperma kaum lelaki ini diambil dari pucuk bunga kurma pilihan di kebun kurma Madinah. Pokok kurma mesti disenyawakaan oleh tangan manusia sahaja, sebab pokok kurma ini Allah s.w.t. jadikan dari lebihan tanah kejadian Nabi Adam a.s. Tabib Arab mengunakannya sebagai herba penambah hormon serta mengentalkan sperma. Juga dikatakan sesuai sebagai kaedah rawatan bagi memperolehi zuriat. Menjadi amalan pasangan di Tanah Arab di awal perkahwinan kerana serbuk bunga kurma dipercayai mampu mengatasi kemandulan bagi suami isteri.

Layari proasli.blogspot.com/www.perintisbiz.com atau sms ke 017-6665006.

Keywords: Health Foods

Contact perintis dagangan sdn bhd

Email

Print this page

Share