PEMASARAN ONLINE SECARA AUTOMATIK!!!

By: BEAUTY, SLIM, HEALTH, FRAGRANCES  17-04-2012
Keywords: shopping cart, Shop, Online Shop

Berita baik buat anda !
KLIK


Macam mana kalau saya dapatkan anda :-
1. autoresponder yang MUDAH? Biasa kena bayar bulan-bulan, tapi yang ini, anda bayar SEKALI SEUMUR HIDUP. Bayar sekali, pakailah sampai bila-bila pun !
2. autoresponder yang MURAH? Biasa bulan-bulan kena bayar RM60, kalau setahun RM720, kalau 10 tahun RM7200, atau kalau size mailing list anda dah besar, anda kena tambah bayaran sampai RM15,000 setahun macam saya.....
Tapi, yang ini, anda hanya bayar bawah RM100 sahaja. SEKALI sahaja !!!
3.autoresponder yang terima bayaran dalam RM. Yeap, bukan US Dolar, tapi Ringgit Malaysia. Anda tak perlu susah payah buat kad kredit/debit, anda tak perlu susah payah bukak akaun paypal.....anda boleh buat bayaran guna bank tempatan sahaja. Suka hati andalah, nak bank in ke, nak online transfer ke, nak bayar guna Wang Pos ke...hehe
4. milik orang MALAYSIA ! Yeap.......anda tak payah risau pasal produk ni produk luar negara ke bukan

KLIK

Keywords: Autoresponder, EMAIL MARKETINGS, Online Shop, Open Source, Shop, shopping cart,

Contact BEAUTY, SLIM, HEALTH, FRAGRANCES

Email

Print this page

Share