ALHPA LIPID COLUSTRUM

ALHPA LIPID COLUSTRUM from ALPHA LIPID LIFELINE

By: ALPHA LIPID LIFELINE  11-06-2009
Keywords: alpha lipid, Alpha Lipid Lifeline, bisnes presentation, colostrum, health, MLM, network marketing, new image inte, Colustrum,

 ALPHA LIPID LIFELINE - Satu-satunya produk Kesihatan yang Lengkap Semulajadi 

    Alpha Lipid Lifeline adalah susu kolostrum, sejenis susu awal lembu yang semulajadi, bebas toksik, tiada bahan pengawet, lengkap dengan segala nutrisi keperluan seharian individu.Ianya bukan UBAT, tetapi ia adalah makanan pertama mamalia sejak lahir lagi. Ia adalah Anugerah Ilahi kepada manusia yang penuh khasiat untuk kesihatan manusia.

    Anda perlu mulakan hari anda dengan makanan semulajadi yang penuh berkhasiat dan bermanfaat untuk kesihatan seisi keluarga.Ia sesuai untuk semua peringkat umur, bayi, ibu mengandung dan orang-orang lanjut usia.Adalah lebih mudah untuk minum segelas Alpha Lipid Lifeline yang mengandungi semua jenis vitamin, prebiotik, minerals, kalsium dan juga Antibodi semulajadi, lebih mudah berbanding dengan menelan pelbagai tablet vitamin, atau supplemen lain.

    Untuk yang ada masalah kesihatan/penyakit, teruskan makan ubat, Alpha Lipid adalah makanan semulajadi ia tidak bertindakbalas dengan ubat.Ia sesuai untuk orang yg ada alahan susu. lactose intolerance person, kerana Susu Alpha Lipid Lifeline tiada mengandungi laktosa. 

    Apa rasanya? Rasanya sungguh enak, seperti AISKRIM cair.!
Kalau nak tahu bagus atau tidak, anda perlu cuba sendiri, mulakan nya hari ini.

AWIN 019-5962159

Keywords: alpha lipid, Alpha Lipid Lifeline, bisnes presentation, colostrum, health, MLM, network marketing, new image inte, Colustrum, susu tepung,