HERBAL SLENDERING CREAM (Krim Herba Pelangsing)

By: Hazeera Herbs Sdn Bhd  12-02-2010
Keywords: Beauty Products & Services, Health Food, Herbs

HERBAL SLENDERING CREAM (KRIM PELANGSING BADAN) - Berkesan 12 Jam ... Sangat Mujarab! ..

Mampu memecahkan dan membakar lemak di badan, sangat sesuai di gunakan ketika dalam pantang. Membantu membuang selulit, melancarkan peredaran darah,  membuang lebihan angin badan, senantiasa membari sensasi kepanasan semulajadi di dalam pembakaran lemak badan.  

Diperbuat daripada ekstak botani dan bahan herba asli ... SERAI WANGI ,  BUAH PALA ,  MINYAK KAYU PUTIH,  PATI HALIA,  MINYAK ZAITUN dan VITAMIN E.  Tiada campuran bahan kimia yang membahayakan.

Memberi dan menjaga lembapan pada kulit. 

RM 35.00 Se Botol  / 150 ML .... Ini bukan Losyen tetapi KRIM yang pekat ... tak perlu pakai banyak, hanya sedikit di tapak tangan dan di sapu pada tangan.  Boleh tahan lama.Keywords: Air Herba, Amalan Pantang Bersalin, Beauty Products & Services, Confinement Product, Ginger Cream, Health Food, Herbal Product, Herbal Slimming Cream, Herbs, Kecantikan Badan, Krim Pelangsing Badan, Losyen Pati Halia, Malay Confinement Lady, Mandian Herba, Penjagaan Dalam Pantang, Post Natal Massage, Produk Kecantikan, Produk Kesihatan, Rawatan Bersalin, rawatan selepas bersalin, Slimming Cream, Traditional Post Natal Massage, Tuam Bayi, Tuam Ibu, urut bersalin,

Contact Hazeera Herbs Sdn Bhd

Email

Print this page

Share