Global Excellent Marketing Sdn Bhd

Print

Is Global Excellent Marketing Sdn Bhd incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contact details Are these details correct?

Address: Batu Caves Tib, Gombak 68100, Kuala Lumpur
Tel: 019-664 2264
Fax: (03) 6189 1020
http://www.goldenswiftlet.blogspot.com
Email Business

About Global Excellent Marketing Sdn Bhd

GEM (Global Excellent Marketing Sdn Bhd) merupakan syarikat Perunding Industri Ternakan Burung Layang-Layang (WALET) 100% Bumiputera. GEM telah berjaya membuat RD diseluruh Malaysia, Indonesia dan Thailand dan telah berjaya mengumpul berbagai maklumat penting dalam memajukan Industri Sarang Burung WALET. GEM juga telah berjaya menjadi perunding (membaik pulih) berpuluh-puluh rumah Burung WALET daripada gagal kepada berjaya dan menguntungkan pengusaha di Malaysia dan Indonesia serta Thailand. GEM sentiasa meneruskan RD untuk mendapatkan lebih banyak maklumat tentang teknik dan teknologi terbaru. GEM merupakan satu-satunya Pakar Perunding Industri Ternakan Burung Layang-Layang(WALET) di Malaysia yang menawarkan USAHASAMA dengan Pelabur secara berterusan dan berkongsi risiko dengan Pelabur. Pelabur tidak perlu bimbang urusan pengurusan hasil dan pemasaran, semuanya akan diuruskan secara berterusan dari GEM dengan pengawasan dan keputusan dibuat oleh Pelabur. GEM akan memastikan Pelabur mendapat pulangan dan keuntungan yang lumayan.- Mula mengenal pasti tapak projek. - Menyediakan REKABENTUK bangunan (Rumah Walet) yang terbaik dan sesuai dengan habitat asal secara semulajadi - Menyediakan teknologi yang BERTEPATAN kehendak habitat burung Walet itu (Burung Walet amat sensitif kepada habitat asal) - Menyediakan teknologi bunyi diluar dan dalam bagunan dan memastikan Burung Walet memasuki dan menetap di Rumah Walet itu. - Menguruskan Rumah Walet daripada musuh-musuh seperti Haiwan , Ungas, Serangga dan MANUSIA.Kursus Industri Sarang Burung Layang-layang (walet/walit). untuk pendaftaran sila emailkan maklumat ringkas seperti dibawah :-1. NAMA PENUH2. ALAMAT3. NO H/P4. EMAIL5. PEKERJAANsegala maklumat dan tarikh kursus akan di maklumkan melalui email atau sms. Terima KasihIndustri Sarang Burung Walet :

Tanah : http://walet.wordpress.com/tanah

Products & services

swiftlet consultant

07-06-2009

swiftlet farming Read moreOther services near Gombak Kuala Lumpur

Is Global Excellent Marketing Sdn Bhd in Batu Caves Tib, Gombak Kuala Lumpur 68100 your business? Claim your listing and attract more leads by adding more content, photos and other business details.

We have more Advertising services in Gombak Kuala Lumpur available on Hotfrog MALAYSIA. You can update your search for Gombak Advertising by location, keyword or service options.

More companies in Gombak Kuala Lumpur, 68100, MALAYSIA

Small Business Hub

Sharing tips, ideas and advice to help grow your small business.

View the Small Business Hub

[158394]