Rumah Tamu Angsana..1km Dari Wakaf Che Yeh

Rumah Tamu Angsana..1km Dari Wakaf Che Yeh from Angsana Guest House..1km Dari Wakaf Che Yeh

By: Angsana Guest House..1km Dari Wakaf Che Yeh  03-06-2011
Keywords: Travel, Travel & Tourism Services, holiday accommodation

Rumah Banglo yang mempunyai 3 bilik tidur  (berhawa dingin dan kipas) serta 2 bilik air.Ruang tamu dan ruang makan yang luas serta ruang dapur lengkap untuk memasak.Ruang dalaman rumah luas dan lengkap dengan perabot.Sesuai untuk beberapa keluarga atau rombongan pengantin atau untuk urusan kerja.Kawasan letak kereta yang luas dan selamat.

Lokasi: Berdekatan Radio (Kelantan FM) Wakaf CHe Yeh..Lorong masuk ke homestay ini betul-betul berhadapan pintu pagar utama SMK Kota, Jalan Salor.

Kelengkapan Yang Disediakan:Lengkap dengan semua kemudahan yang diperlukan. Antaranya internet percuma (WiFi), televisyen (astro), peti sejuk, seterika dan tempat menggosok, mesin basuh dan tempat menyidai kain basuhan, pemanas air, rice cooker, dapur, pinggan, mangkuk, periuk dan kuali. Turut disediakan ialah bahan untuk minuman seperti teh, milo dan gula.

Penginap juga disediakan 3 katil queen, dan tilam tambahan Jika kumpulan anda ramai, hamparlah tilam atau  toto di ruang tamu yang luas itu...ruang tamu boleh memuatkan 20 orang jika tidur di situ. Sabun, tuala dan selimut memang tersedia. Bantal dan tilam tambahan adalah tanpa caj.

Harga Sewaan: Harga sewaannya sangat murah iaitu RM 180.00 untuk semalaman termasuk semasa cuti sekolah atau cuti umum. 

Hendak Makan....Bagaimana?Homestay ini sangat dekat dengan kedai makan. Paling tidak pun, anda pergi sahaja ke Wakaf Che Yeh, semua jenis makanan ada.  Untuk keperluan diri, ada Pasar raya Ceria dekat sini atau Kedai 7 Eleven.

Bagaimana Untuk  Berhubung Dengan Pemilik?

  • 013-9207364   (Cikgu Aminuddin)
  • 018-9009104   (Cikgu Ashida)
  • 09-7431542  (Rumah)
  • E-mel: [email protected]

Bagaimanakah Untuk Datang ke Sini?Anda hanya perlu ke pekan Wakaf Che Yeh dan hubungi tuan rumah...Beliau atau wakilnya akan pergi menjemput anda untuk dibawa ke sini.....

 

Keywords: accomodation, holiday accommodation, HOMESTAY DI KELANTAN, homestay di kota bharu, Hotel Reservation, penginapan di kota bharu, rumah tamu di kota bharu, RUMAH TAMU KELANTAN, Travel, Travel & Tourism Services, Vacation Accommodation,

Contact Angsana Guest House..1km Dari Wakaf Che Yeh

Email

Print this page

Share