QEDDAH EVENT MANAGEMENT

Print

Is QEDDAH EVENT MANAGEMENT incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contact details Are these details correct?

Address: No.114 Lorong 25 Taman Petani Jaya, Sungai Petani 08000, Kedah

No telemarketers, please


Email Business

About QEDDAH EVENT MANAGEMENT

Assalamualaikum & Salam Kedah Serata-rata,

Kami memperkenalkan syarikat kami sempena strategi tahun 2015 untuk mengembangkan empayar syarikat dalam memberi perkhidmatan dan pengurusan majlis kepada para pelanggan yang di hormati. Qeddah Events telah ditubuhkan pada tahun 2005 dan kini telah pun mempunyai kekuatan jaringan perniagaan yang kukuh serta berpengalaman dalam mengendalikan sebarang program mahupun majlis berprofil tinggi.

Kami menyediakan perkhidmatan dari merancang,melakar dan melaksanakan setiap projek yang diberikan kepada kami. Dalam memastikan Pulangan Pelaburan ( ROI ) untuk projek berkaitan pelancaran,perasmian dan penjenamaan,kami mempunyai jalinan rapat dengan pihak media sama ada media cetak mahupun media elektronik.

Kami selalunya akan menjadi orang dibelakang tabir dalam sesuatu projek demi memberi impak kepada setiap pelanggan yang melantik kami. Antara projek berimpak yang pernah dikendalikan oleh kami seperti Karnival Usahawan Desa Peringkat Zon Utara, Malaysia International Paintball Competition The Sultan Of Kedah Cup, Malaysia International Weeding Festival dan beberapa acara kecil yang anda boleh lihat di laman portal kami http://www.qeddah.weebly.com.

Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan boleh menghubungi saya terus di talian tertera di bawah. Kami juga menyediakan perkhidmatan dalam apa jua bidang berkaitan pengurusan acara. Segala tindakan susulan dan budibicara pihak tuan terhadap email kami, saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.Yang Benar,MOHD FAIROSE BIN MOHD YAACOB [ TAMTAM ]
Event Manager
010-776 9363


QEDDAH EVENTS
No.114 Jalan 25 Taman Petani Jaya
08000 Sungai Petani Kedah Darulaman
Tel | 04-424 2236
Email | qeddahevent@gmail.com
Portal | www.qeddahapps.weebly.com

Map

Opening hours

Mon - Sun

Kami menjalankan perniagaan pencetakan secara online untuk semua jenis cetakan seperti berikut :- 1) Business Card 2) Flyers/Poster/Brochure 3) Semua Jenis Dokument Pejabat ( Resit/Letterhead/Cop/d

News & updates

Malaysia International Weeding Festival manage by Qeddah Events from QEDDAH EVENT MANAGEMENT thumbnail

Malaysia International Weeding Festival manage by Qeddah Events

23-02-2015

Assalamualaikum & Salam Kedah Serata-rata, Kami memperkenalkan syarikat kami sempena strategi tahun 2015 untuk mengembangkan empayar syarikat dalam memberi perkhidmatanIs QEDDAH EVENT MANAGEMENT in No.114 Lorong 25 Taman Petani Jaya, Sungai Petani Kedah 08000 your business? Claim your listing and attract more leads by adding more content, photos and other business details.

We have more Event Management Services services in Sungai Petani Kedah available on Hotfrog MALAYSIA. You can update your search for Sungai Petani Event Management Services by location, keyword or service options.

More companies in Sungai Petani Kedah, 08000, MALAYSIA

 • Muhd Riyaludin Basheer Ahamad

  60 Jln Seroja Taman Seroja 08000 Sungai Petani Sungai Petani Kedah 08000 Malaysia Sungai Petani Kedah 08000

 • Mutiara Makmur Sdn Bhd

  97 Jln Pinang Tunggal 08000 Sungai Petani Sungai Petani Kedah 08000 Malaysia Sungai Petani Kedah 08000

 • Nam Hong Co

  No. 11 Jln Petri 08000 Sungai Petani Kedah Sungai Petani Kedah 08000

 • Ae Corporation (M) Sdn Bhd

  Lot 87, Persiaran 11, Kawasan Perusahaan Bakar Arang, Sungai Petani Kedah 08000

Small Business Hub

Sharing tips, ideas and advice to help grow your small business.

View the Small Business Hub

[235956]