Perusahaan Batu Nisan & Kepok (NisanWorld.com)

Print

Is this your business? Update now

Contact details Are these details correct?

Address: Lot 683, Tali Air 9, Pasir Panjang, Sekinchan 45400, Selangor
Tel: 019-2602398
http://www.nisanworld.com
Email Business

About Perusahaan Batu Nisan & Kepok (NisanWorld.com)

NisanWorld.com @ Perusahaan Batu Nisan (Batu Nesan) & Binaan Pusara (Kepok) Mohd Azhar telah menjalankan perniagaan pembuat batu nisan & binaan pusara Islam sejak lebih 20 tahun yang lalu.

Perusahaan Batu Nisan yang terletak di Pasir Panjang, Sekinchan, Selangor ini telah berkembang dan memasarkan produknya sehingga ke seluruh Selangor, Wilayah Persekutuan (Kuala Lumpur & Putrajaya) serta ke negeri-negeri berhampiran seperti Perak, Pahang dan Negeri Sembilan.

Dengan adanya kemudahan Internet, kini anda tidak perlu lagi datang ke kedai/bengkel kami untuk membuat sebarang tempahan. Anda boleh ke laman web kami http://www.NisanWorld.com bagi mendapatkan segala informasi yang diperlukan.

Map

Products & services

Perusahaan Batu Nisan (Nesan) & Kepuk (Binaan Pusara) Mohd Azhar @ NisanWorld.com from Perusahaan Batu Nisan & Kepok (NisanWorld.com) thumbnail

Perusahaan Batu Nisan (Nesan) & Kepuk (Binaan Pusara) Mohd Azhar @ NisanWorld.com

15-11-2009

Kami menawarkan Batu Nisan (Batu Nesan) dan Binaan Pusara (Kepok) dengan harga yang murah. Untuk tempahan & pertanyaan layari http://www.NisanWorld.com Read moreRelated search keywords

Small Business Hub

Sharing tips, ideas and advice to help grow your small business.

View the Small Business Hub

[184733]